Kategoriler
Proje Haberleri

Sühan 1299 Konutları Isparta satışları başladı

Sühan 1299 Konutları Isparta projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Isparta’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sühan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplamda 4 adet blok bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplamda 4 adet blok bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde 1.000 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Ayrıca ortak alanda spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Ayrıca antre girişinde vestiyer mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, rampa ve park bulunmaktadır.

Sühan 1299 Konutları Isparta konumu hakkında

Proje, Isparta’nın Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu proje şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Sühan 1299 Konutları Isparta fiyatları ne kadardır?

Sühan 1299 Konutları Isparta projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Yüzde 45 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 680.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 32 040 32 veya 0 (546) 922 62 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…