Kategoriler
Gündem

Tarkan, Köln’de karantina altında

Şarkıcı ve şarkı yazar Popstar Tarkan Tevetoğlu, tüm dünyayı saran corona virüs tehdidi nedeni ile ailesi ile birlikte Almanya’da daha önceden satın almış olduğu evine yerleşti. Ünlü popstar Köln sınırlarındaki Alzey kasabasında yer alan evine yerleşti ve virüs tehdidi nedeni ile evinden dışarı çıkmıyor.

Çin’in Wuhan kentinde başlayıp daha sonra hızla tüm dünyaya yayılan korona virüsten siyasetciler, sanatçılar, bilim adamları dışında ünlüler de nasibini aldı. Birçok ünlü isimden hastalık haberi gelirken, popstar Tarkan da virüsüe karşı tedbiri elden bırakmadı.

Hürriyet’ten İsmail BAYRAK’ın haberine göre; Megastar Tarkan virüs bu kadar yayılmadan eşi Pınar Tevetoğlu ve kızları Liya ile birlikte doğduğu kasaba olan Alzey’deki evine yerleşti.

Şu aralar popstar eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Lila ile birlikte Alzey’de yer alan evinde vakit geçiriyor. Şarkıcı, salgına yakalanmamak için de evinden hiç dışarıya çıkmıyor.

Ayrıca Tarkan Tevetoğlu‘nun bir kez daha babalık heyecanı yaşadığı, eşi Pınar Tevetoğlu’nun ikinci çocuklarına hamile olduğu haberleri sosyal medyada yayılmıştı. O yazılan haberlerinde ise asılsız olduğu, Tarkan Tevetoğlu’nun bebek beklemediği belirtildi.