Kategoriler
Emlak Haberleri

Tekfen Rönesans İzmir projesinde çalışmalar başladı

Tekfen Gayrimenkul ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir ili, Konak ilçesi, Çınarlı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Tekfen Rönesans İzmir projesinde çalışmalara başlandı.

İzmir, Konak’ta Çınarlı Mahallesi, Ankara Caddesi Yanyolu mevkiinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Tekfen Rönesans İzmir projesi karma konseptli bir proje olarak tasarlandı.

Emre Arolat tarafından tasarlanan İzmir’in bu yeni karma projesinde henüz daire tipleri ve daire büyüklükleri belli olmadı. Proje konut ve ofislerin yer aldığı iki yüksek kule ve bunlara bağlı bir az katlı ticari alanların yer aldığı bloktan meydana gelecek.

Yaklaşık 2 yılı içerisinde tamamlanarak 2020 sonlarına doğru teslim edilmesi beklenen Tekfen Rönesans İzmir projesinde daire fiyatları, projenin teslim tarihi, projedeki konut blokları, konut sayısı, ödeme seçenekleri gibi bilgiler açıklanmadı.

Ankara Caddesi Yanyolu, Çınarlı Mahallesi, Konak / İzmir adresinde yükselecek olan Tekfen Rönesans İzmir projesinde güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, süs havuzu gibi alanların da yer alması bekleniyor.

Tel: 0232 252 16 11

Tasinmazhaber.Com