Kategoriler
Emlak Haberleri

Teona Ümitköy konut projesi hemen teslim

Teona Ümitköy konut projesi Başkent Ankara’nın prestijli bölgesinde hayata geçirildi. Kartallar İnşaat’ın hayat verdiği konut projesi Ümitköy’de 7 blok üzerinden oluşmaktadır. Hemen teslim ile anahtar sahibi olabileceğiniz konut projesinde; sizler için firmanın oluşturduğu vadeli ödeme planları bulunuyor.

Teona Ümitköy konut projesi özellikleri

Yüksek oranda okur yazara sahip bir bölge olarak tanımlanan Ümitköy semtinde yükselen konut projesi; 7 blok üzerinden 4 blokta toplamda 570 daire olarak meydana gelmiştir. Diğer 3 blokta ise 34 katlı olarak tasarımını planlayan firma, bu bloklarda 4 oda 1 salon dairelere yer verdi. Diğer 29 katlı tek bir blokta yer alan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri alıcısının tercihine bırakılmıştır.

1+1 daire seçenekleri brüt 172 ila 231, net 114 ila 153 metrekare; 2+1 daire seçenekleri brüt 206 ile 225, net 137 ile 150 metrekare; 4+1 daire seçenekleri brüt 337 ila 354, net 253 ila 265 metrekare arasında değişim göstermektedir.

Merkezi konumuyla dikkatleri üzerine çeken konut projesinde; aynı zamanda metro ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın bir konumda bulunacaksınız. Proje içerisinde yer alan konutlar 150 metrekarelik orman manzarasına sahiptir. Böylece evinize bu huzur dolu manzarayı sığdırabilirsiniz.

4+1 daireler alıcının tercihine göre iki farklı tipte tasarlamıştır. Her birine ait 2 araçlık kapalı otopark sayesinde bu kalabalık yaşam alanında kendinize ait alanınız olacak. Ayrıca özel peyzajın düzenlendiği konut projesinde trafiğe izin verilmeyerek yer altından sağlanacaktır. Bloklar arasındaki mesafelerin genişliği ve aralarında 17 bin metrekarelik park alanları sizleri komşuların gözlerinden koruyor.

Firma tarafından hayata geçirilen bu özel projede dahiyane bir fikir gerçekleştirildi. Her daire için ormana 5 adet ağaç dikilmesi doğa dostu alıcıları mutlu edecek. Daha önce kurumaya yüz tutmuş ve oldukça bakımsız kalmış bu ormana Kartallar firması tüm bakımını üstleneceğine sizlere söz vermektedir.

Projede yer alan konut detayları

Teona Ümitköy konut projesinde birbirinden hoş sürprizler sizleri beklemektedir. 4+1 daireler için her katta özel depo alanı bulunmaktadır. Ayrıca daire içlerinde yer alan balkon genişlikleri 24 metrekare olması; geniş alanın tadını çıkarmanız için sizleri teşvik ediyor.

İnşası gerçekleştirilen tüm binalarda su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni, paratoner, sprinkler sistem ve asansör bulunmaktadır. Daire içlerinde yer alan ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası, depo/kiler alıcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Isıtmanın merkezi sistem olması ve ısı pay ölçerlerin her dairede bulunması da bir diğer avantajlardan sayılabilir.

Site özellikleri arasında kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, yürüyüş parkuru gibi tüm aktiviteleri gerçekleştirebileceğiniz özel alanlara sahipsiniz. Kameralı güvenlik sistemlerinin güvenlik personellerini desteklediği site içerisinde güven dolu bir yaşam sizleri bekliyor.

Teona Ümitköy konut fiyatları

Teona Ümitköy konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü sağlanmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Alıcısı için özel vadeli ödeme planlarını hazır bulunduran firma; daire fiyatlarını 560 bin TL ila 1 milyon 900 bin TL arasında değiştiriyor. İyi bir yatırım merkezi haline gelen bölgede aynı zamanda 1+1 dairelerin kiraları 1.500 TL’den, 2+1 dairelerin kiraları 2 bin TL’den başlayan fiyatlarla kiracı bulmaktadır.

İletişim: 0312 235 10 10