Kategoriler
Yaşam

The Fabric Lounge ile Kabak Koyu’nun tadına varın

The Fabric Lounge, yemyeşil doğası ile sizleri Kabak Koyu’nun güzelliğiyle buluşturuyor. Konforun, doğanın eşsiz güzellikleriyle harmanlandığı bungalow evlerinde tatil keyfine var mısınız?

Kumaşında; konaklama, bar, restoran ve çeşitli etkinliklerin bulunduğu tatil koyunda misafirler kendilerini baş tacı gibi hissediyor. Mutluluğun adeta bir ressamın fırçasında buluştuğu Fethiye’de, sizlerde sanatın bir parçası olun. Sade mimarinin, rengarenk doğa ile birleştirildiği Kabak Koyu üzerinde yaşama dair her türlü ilhamı almak için gecikmeyin.

Kabak Koyun’un El Değmemiş Doğası

The Fabric Lounge, her şey dahil À La Carte sistemini benimseyerek, kişileri insan eli değmemiş doğanın eşsiz manzarasıyla buluşturuyor. Kendinizi pastoral bir şiirin içinde hissedeceğiniz koy içerisinde doğa manzarasına karşı farklı lezzetleri tatmanın tadına varın.

Kişilere Özel Bungalow Evler

The Fabric Lounge’ın sade mimarisiyle öne çıkardığı 10 farklı ahşap bungalow evlerinin adeta kendine özgü ruhları bulunuyor. Pop, Jazz, Tango, Swing, Rock, Classical, Electronic, Hip Hop, Blues ve Reggea isimlerinin verildiği evlerde; misafirler kendi ruhlarının gıdasını müzik ile alacak.

Sanat Eseri Bir Doğa

Her türden kişilere aynı huzuru veren Kabak Koyu, doğanın yemyeşil ortamıyla sizleri buluşturuyor. Yöreye özgü olarak bilinen sandal, ardıç, keçiboynuzu ve kızılçam ağaçları arasında kurulu hamaklara bütün gün uzanıp doğanın sesine kulak kabartmak, yine kişilerin ilk tercihlerinden. Gün batımına doğru, manzaranın karşısında birbirinden lezzetli kokteylleri yudumlamak, sanatçıların performanslarına eşlik etmek de diğer seçenekler arasında yer alıyor.

İlhamın Geldiği Orman 

Kendine özgü jeopolitik konumuyla dikkat çeken Fethiye’de; sımsıcak havaya karşı sopsoğuk, turkuaz rengindeki duru deniziyle dikkat çeken Mavi Mağara’nın deneyimini yaşayın. Sabaha gözlerinizi kuş sesleriyle açmak, yemyeşil ve göz dolduran ormana karşı uyanmak sizlerin elinde. Gündüzü ve gecesi bir başka olan Kabak Koyu’nda, geceleri Samanyolu’nun parlak ışıklarından gözlerinizi alamayacaksınız.

Aladere Şelaleleri ve Likya Yolu

Sıcak yaz günlerinde biraz rahatlamak için gidilecek doğru adres Aladere Şelaleleri olacak. Doğal yüzme havuzlarıyla öne çıkan şelaleler, yemyeşil doğasına karşı gürleyen soğuk sularıyla misafirlerini tatmin ediyor. Tüm bu güzelliklerin yanı sıra tarihe ilgi duyan kişiler, Antik dünya atmosferinin keyfine doyasıya varacak. Dünyanın en iyi yürüyüş parkurlarından biri olarak bilinen 3 bin yıllık Likya Yolu’nda, hem yürüyüş yapmak hem de antik kalıntılara yakından bakmak için rezervasyon yapmayı unutmayın!

İletişim: +90 530 509 11 70 / [email protected]

Adres: Faralya Mahallesi, Kabak Sokak No:70-71 Fethiye/Muğla