Kategoriler
Emlak Haberleri Güncel

Türk gayrimenkul sektörü dijital konferansta bir araya gelecek

Türk gayrimenkul sektörü ‘RE360’ altında 4’üncü kez bir araya geliyor. Dijital konferansta birleşen isimlerin 8 Aralık’tan başlayarak, 10 Aralık’a kadar buluşacağı duyuruldu. Toplamda 3 gün sürmesi beklenen büyük buluşma için geri sayım başladı.

Türk gayrimenkul sektörü 8-9-10 Aralık’ta buluşuyor

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması için verilen tarihler 8-9 ve 10 Aralık oldu. Bu yıl buluşmanın 4’ncüsü için hazırlanan dijital konferans, Digital Network Alkaş’ta düzenlenecek. Konferansta konuşmacıların belirlendiğini duyuran etkinlik sahipleri; Geleceğin Şehirleri ve Yeni Sektörler Küresel Başkanı Greg Clark, JLL Emea CRO’su James Brown ile süreci başlatacak. Konuşmada çağın en önemli dijital analistlerinden birisi olarak bilinen, aynı zamanda kitabı çok satanlar listesinde yer alan yazar Salesforce Global İnovasyon Lideri Brian Solis’in yer almasına karar verildi. Listedeki diğer isimlerin arasında ise; Portland Yönetici Direktörü İbrahim İbrahim, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş bulunmaktadır. Avi Alkaş’ın moderatörlüğü ile bir araya gelinen 8 Aralık günü, EBRD Kıdemli Bankacı Yulia Stepanova ve TDUB Başkanı Encan Aydoğdu’yu buluşturuyor.

Konferansın ikinci gününde konuşmacı değişikliği

Türk gayrimenkul sektörünü yeniden bir araya getiren ‘RE360 Gayrimenkul’, büyük buluşmanın ikinci ayağında konuşmacı listesine yeni isimleri dahil etti. Bu isimlerin arasında; FutureBrigh Group Kurucusu Akan Abdula, Vienna Solutions Direktörü ve Viyana Belediye Başkanı Eski Yardımcısı Maria Vassilakou var. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu’nun da katılım gösterdiği konferansta, Epos Gayrimenkul Yönetici Ortağı ve ULI Türkiye İcra Kurulu Üyesi Neşecan Çekici ile Pamir&Soyuer Yönetici Ortak ve ULI Türkiye İcra Kurulu Üyesi Firuz Soyuer bulunuyor. Özay Hukuk Bürosu Kurucusu Meter Özay’ın moderatörlüğünde devam etmesi beklenen konferansa, Han Spaces CEO’su Gizem Burteçin ile Liderlik ve Yönetim Düşünürü Fazıl Oral’ın katılım sağlayacağı bildirildi.

Konferansın üçüncü gününde tanıdık isimler var

10 Aralık günü dijital ortamda düzenlenen büyük buluşmada katılımcı listesi şu şekilde oldu; Fifth Wall Yönetici Direktörü Avrupa Başkanı Roelof Opperman, oturumu üstleneceği konuşulan Ava Labs Kurucusu ve CEO’su Prof. Dr. Emin Gün Sirer ile moderatörlük görevine gelen Dünya Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar’ın katılımları sağlanacak. Tanıdık isimler arasında yer alan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür ve KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Altan Elmas’ın da teşrifleri görülecektir. Tüm bu isimlerle birlikte konuşmacı listesinde yer almayan pek çok dernek başkanlarının da katılım sağlayacağı açıklandı.