Kategoriler
Emlak Haberleri

Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri arasına giren MESA’dan mesaj var

“Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe girmeyi başaran Mesa, sektörde 50 yıldır aralıksız faaliyet vermeye devam ediyor. Kendini her anlamda kanıtlamayı başaran şirket, aynı zamanda bu yıl konut/inşaat kategorisi altında “en beğenilen” şirket olmayı başarmıştır.

Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Arasından İlk Üç

Mesa, 50 yılı aşkın süredir sektör içinde verdiği hizmetlerin üzerine her yıl yenisini ekledi. Capital dergisince 20 yıl önce başlatılan geleneksel “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması”nın kategorileri arasında yer alan şirket, bu yılki sonuçlarda ilk üçe kaldı. Araştırmada iş dünyasını temsilen 600’ün üzerinde şirketin katıldığı ve bin 470 kadar üst düzey yönetici sınırının aşıldığı görüldü. 2 ay süreyle devam eden araştırmada görüşme teknikleri online platformlar üzerinden yürütülmüştür. Sektörlere göre değerlendirme aşamasının birbirinden ayrıldığı süreçte en beğenilen şirket ödülleri dağıtıldı. Verilen son bilgiye göre, ödüllerin özel bir törenle 2021 yılında sahipleriyle buluşması bekleniyor.

Daha İyisi İçin En İyi Motivasyon Yöntemi

50 yılı aşkın süredir hizmette “kalite” ve “güven” sunmaya devam eden Mesa, aranan tüm özellikleri sektörde bir araya getirdi. “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasına giren şirketin çatısı altında yapımı süren ve satışı devam eden projelerin varlığından bahseden Mesken Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, kazanılan ödüllerin motive edici olduğunu belirtiyor. Kalitede standartları sektör içinde belirleyen şirketlerden birisi olmanın gururunu taşıdıklarını söyleyen başkan; Covid-19 gibi tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığa rağmen bu ödülü almaktan son derece memnun. Sektör içinde oluşan olumsuz haberlere karşılık olarak, ülkece toplumsal ve ekonomi bazındaki zorlu süreç devam ediyor. Tüm bunların yanında marka değerinin anlaşıldığı günlerde Mesa ailesinin projeleri takdir gördü. Bu sebeple durumdan son derece hoşnut olan Mert Boysanoğlu, “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasına girmelerinin yanı sıra, “en beğenilen” kategorisinde de birinci olduklarını duyurdu. Bir aile olarak, inşaat ve konut sektörünün beğenilenleri arasında gösterildikleri için teşekkürlerin sunulduğu konuşmada, yeni bir motivasyon kaynağı bulunmuştur.