Kategoriler
Emlak Haberleri

Tuzla’da konut, ticaret ve turizme uygun arsa ilgi çekmeye devam ediyor

Tuzla’da 27 bin metrekarelik alan içerisinde gerçekleştirilen projeye bağlı olarak ticaret, konut ve turizm alanı oluşturulabileceği belirtildi. Aynı zamanda E-5 karayolu ile ulaşımı kolaylaştırılan bölgenin demir yoluna komşu oluşu dikkat çekiyor. Uzmanlara göre konumu itibariyle gerçekleştirilmesi zor olan bölgede hayata geçirilen arsanın alıcısı da çok olacak.

Tuzla’da konut, ticaret ve turizm bir arada

Yatırımcıların yeni göz bebeği olmaya aday olan bölgede bir imkânsız başarıldı. 27 bin metrekarelik alan içerisinde turizm, konut ve ticaret imarına sahip arsa aynı zamanda ulaşım kolaylığıyla da yatırımcıları çekiyor. E-5 karayolu ve demir yolunun hemen bitişiğinde yer alan arsa, Marmaray’a yürüme mesafesindedir. Sabiha Gökçen Havalimanı’na olan 10 dakikalık mesafesi ile dikkat çekmeye devam eden alan, Eskihisar feribot iskelesi ile Pendik hızlı feribot iskelesine olan mesafesini 15 dakika ile sınırlamıştır.

İletişim ve ulaşım yollarının kavşağı olarak bilinen noktada, İstanbul’un giriş kapısı konumundaki uluslararası yolun hemen kenarında yer alan arsa, avantajları beraberinde getirmeye devam ediyor. Yatırımın kısa sürede kişilere kazandırması beklenirken, İstanbul’un en çok kazandıran bölgesi artık Tuzla olacak.

Ulaşımda gerçek bir cazibe

Kocaeli, Bursa ve Yalova’ya komşu olma özelliğiyle bilinen Tuzla, yılda 25 milyon turistin ziyaretine sahne olan Marina’ya sahiptir. İlçe içerisindeki 7 özel üniversitenin 50 binden fazla öğrenciye kapı açtığı bilinirken, özellikle aile yaşamı için uygun bir ortam oluşturuluyor.

Aynı zamanda iş dünyasına kapı aralanan Tuzla’da, pek çok uluslararası firmanın bulunduğu 5 mega organize sanayi bölgesinin liderliğini üstlenmiş durumdadır. Organize sanayi bölgeleriyle arasında bulunan 15 dakikalık mesafenin turizm içinde oldukça elverişli olduğu aktarıldı. Ülke ekonomisinde yer edinen konut ve turizm gelirlerine hizmet edecek olan ilçe, 10 dakikalık mesafede bulunan tersane bölgesine de yakınlığıyla alıcısına kazandırıyor.

Arsa özellikleri yatırımcıyı harekete geçirdi

Tuzla Merkez İstasyon Mahallesi’nde bulunan 8193 parsel 26.191,78 metrekarelik yüz ölçümlü arsa, Piri Reis ve Araplar Caddesi cephesine sahiptir. Vasfı arsa kategorisinde yer edinen bölge ticaret, konut ve turizm imarlı. Yapılaşmanın emsalde 1,50 olup Z+5 şeklindedir. Tuzla tren istasyonu, Devlet Hastanesi, Belediye ve Kaymakamlık Binası ile arasındaki mesafeyi en aza indirildiği bölgede; arsa E-5 karayolu ve Tuzla Hatboyu caddesine yakınlığıyla konuşuluyor.

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.