Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Garden Yeniköy satışları başladı

Villa Garden Yeniköy projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yavuz Emlak & İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bağımsız tek villa konseptiyle site içerisinde toplam 14 adet müstakil villa bulunmaktadır. 6 adet 3 artı 1 ikiz, 6 adet 4 artı 1 ikiz ve 2 adet 4 artı 1 tek villadan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bağımsız tek villa konseptiyle site içerisinde toplam 14 adet müstakil villa bulunmaktadır. 6 adet 3 artı 1 ikiz, 6 adet 4 artı 1 ikiz ve 2 adet 4 artı 1 tek villadan oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. 4 artı 1 villaların büyüklüğü ise brüt 166 metrekare ile 171 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca villaların 60 ie 140 metrekare arası değişen müstakil bahçeleri bulunmaktadır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri bulunmaktadır.

Villa Garden Yeniköy konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Yeniköy Merkez Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar doğa ile iç içe konumda olup deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Üstelik minibüs ve otobüs durakları yakın konumda yer almaktadır.

Villa Garden Yeniköy fiyatları ne kadardır?

Villa Garden Yeniköy projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 1.449.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 166 ile 171 metrekare arasında olan 4 artı 1 villaların fiyatı ise 1.400.000 TL ile 1.530.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik bu projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 343 50 53 veya 0 (532) 320 46 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…