Kategoriler
Proje Haberleri

Viven Tower satış başarısı kutlandı

Evak İnşaat ve Emiroğlu Group ortaklığında kurulan Viven İnşaat tarafından İzmir, Bornova İlçesinde hayata geçirilen Viven Tower projesinin satışlarında tüm hızıyla devam ediyor. Firma satışların iyi gitmesi üzerine bir kutlama yemeği düzenledi. Düzenlenen başarı yemeği kutlamasına firmanın çözüm ortakları ile Viven İnşaat çalışanları yer aldı.

İnciraltı bölgesinde yer alan bir mekanda bir araya gelen Viven İnşaat çalışanları ve çözüm ortakları, İzmir’de hayata geçirilen ilk projelerinin satış başarısı kutlandı. Toplam 241 adet konuttan meydana gelen Viven Tower projesinin yarısının satışını kısa süre içerisinde gerçekleştirmenin sevincini yaşadı.

Viven İnşaat’tan 3 yeni proje

Sanat, televizyon ve iş dünyasının tanınmış isimlerinin de tercih ettiği Viven Tower projesini hayata geçiren Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Emrullah Yolçi ve Alim Emiroğlu proje hakkında konuştu. Firma yetkilileri İzmir’de hayata geçirilen ilk projeleri olan ve toplam 241 adet konuttan meydana gelen konut projesinin yarısının satışını kısa süre içinde gerçekleştirdiklerini söyledi. İzmir’de farklı lokasyonlarda yeni yatırımların devam edeceğini belirten Emrullah Yolçi, “Binlerce yaşamda biz varız, milyonlarca yaşamda da olacağız. Bu projenin yapımında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Yeni projelerde de bu başarıyı sürdürmek istiyoruz.

Viven markasını daha çok noktada insanlarla bir araya getireceğiz. 2020 yılı sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme‘de yeni konut projelerinin de lansmanını gerçekleştireceğiz. Mimari tasarım ve konforu bir araya getiren yaşam alanlarına imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

İzmir’de yeni bir yaşam alanı

Proje hakkında bilgi veren Alim Emiroğlu da, Viven Tower projesinin lokasyonu ve her konutta yer alan geniş teraslar ile Ege Denizi’ne panaromik bir görüş sağladığını söyledi. Sosyal alanları ve imkanları ile çok beğenilen proje 155 metre yüksekliğe 42 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje yüksek tavanlı ferah toplam 241 adet konuttan meydana geliyor. Konut projesinde 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki tip daire seçeneklerine yer veriliyor.

2 bin metrekarelik yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Viven Plus Home projesinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, futbol sahası, tenis kortu, fitness salonu, hamam, sauna, oyun odası, sinema salonu ve lounge gibi 25 farklı özel aktiviteden yaralanma imkanı bulunuyor.