Kategoriler
Proje Haberleri

Vizyon Albayrak Finike satışları başladı

Vizyon Albayrak Finike projesi ultra lüks yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Antalya’nın Finike İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Albayrak İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 5.300 metrekarelik arsa içerisinde 4 adet blok bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5.300 metrekarelik arsa içerisinde 4 adet blok bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 56 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 111 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekare ile 170 metrekare seçenekleri bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü intercom sistemi bulunmaktadır. Her daireye özel yarı açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca peyzaj düzenlemesi, yarı açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra panoramik ve tam otamatik asansörler,merkezi uydu sistemi, jeneratör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Isıtma sistemi olarak tüm odalarda klima tesisatı ve kalorifer tesisatı mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Oda kapıları ise CNC lake kapılardan oluşmaktadır. Mutfak tezgahı granit veya kuvars olarak yapılmaktadır. Ayrıca akrilik mutfak dolapları yapılmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyoların içerisinde vitrifiyeler, asma klozet, temperli duş kabin i yer almaktadır. Ayrıca banyo ve tuvalette dolaplı lavabo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra zeminlere laminant parke ve birinci sınıf seramik uygulaması yapılmaktadır. Odalarda iç mimari tasarım yapılmakta olup led ve asma tavan yapılmaktadır. Ayrıca balkon içleri hariç monoblok panjur yer almaktadır.

Vizyon Albayrak Finike konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Finike İlçesi Kum Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup denize 200 metre mesafede yer almaktadır. Bunun yanı sıra doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Vizyon Albayrak Finike fiyatları ne kadardır?

Vizyon Albayrak Finike projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 336 27 19 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…