Kategoriler
Proje Haberleri

Yalova Modern Villaları satışları devam ediyor

Yalova Modern Villaları projesi modern yaşam kalitesi avantajları ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Yalova Merkez’de bulunan proje Yalova Group İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projede satışa sunulan 5 artı 2 modern konutlar dikkatleri üzerine çekmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kaliteli bir yaşam alanı sunan bu projede 5 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 420 metrekaredir. Villa içerisinde 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra spor salonu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Ayrıca Amerikan mutfak, duşakabin, ebeveyn banyosu, küvet ve kiler bulunmaktadır. Bunun dışında görüntülü diafon sistemi ve Intercom sistemi bulunmaktadır.

Yalova Modern Villaları konumu hakkında

Söz konusu proje doğa ve havuz manzaralıdır. Bu villalar, Yalova’nın Merkez İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, hastane, sağlık ocağı ve spor salonu gibi ihtiyaçlarınıza cevap verecek birçok alan yakın civardadır. Ayrıca bir şehir merkezine yakın olup birçok konuma yürüme mesafesindedir. Ulaşım olarak ise; deniz otobüsü, dolmuş ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Yalova Modern Villaları fiyatları ne kadardır?

Yalova Modern Villaları projesinde bulunan büyüklüğü brüt 420 metrekare olan 5 artı 2 villaların fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 70 77 ya da 0 (534) 587 68 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…