Kategoriler
Proje Haberleri

Yenişehir Ahenk site projesi başlıyor

Yenişehir Ahenk projesi şık görünümü ve gelişmiş özellikleriyle sizleri bekliyor. 2 blok 40 daire olarak tasarlanan proje Kocaeli İzmit’te bulunmaktadır. Ayrıca Zincirlikuyu İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konutlar mevcuttur. Bunun yanı sıra normal daireler ve dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Yenişehir Ahenk projesi estetik dış mimarisi ve ihtiyaca göre dizayn edilen iç mimarisiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Proje 2 blok 40 daire olarak tasarlanmıştır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekare ve 108 metrekare arasında değişmektedir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairenin büyüklüğü ise brüt 130 metrekaredir. Ayrıca dairelerden bazıları istek halinde 2 adet 1 artı 1 daireye dönüştürme imkânı sunulmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark bulunmaktadır. Ayrıca ses yalıtımı ve ısı yalıtımı mevcuttur. 7/24 kamere sistemi ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır. İç özelliklerine bakacak olursak; oda kapıları Variodoor mobilya kapıdır. Dairenin tüm zeminleri yerden ısıtma sistemi olduğu için geniş ebat granitten yapılmıştır. Mutfak dolabı mdf gövdeli, akrilik kapaklı, stoplu çekmece ve kapaklıdır. Ayrıca tezgah Çimstone veya granitten yapılmaktadır. Banyo, tuvalet ve dairenin tüm zeminlerinde Vitra, Ege, Çanakkale, Yurtbay, Akgün marka seramik kullanılmaktadır.  Bina giriş zilleri anahtarsız şifreli ve daire zilleri görüntülü diafon sistemiyle çalışmaktadır. Engelliye uygun banyo, geniş koridor ve tutamak/korkuluk bulunmaktadır.

Yenişehir Ahenk konumu hakkında

Yenişehir Ahenk İzmit Yenişehir Mahallesi’nde bulunmaktadır. Söz konusu proje tramvaya 500 metre uzaklıktadır. Ayrıca alışveriş merkezi, hastane, okul ve bankalar yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra civarda eğlence merkezi, spor salonu, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Ulaşım olarak ana yol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs, otobüs ve tramvay gibi taşıtları tercih edebilirsiniz.

Yenişehir Ahenk fiyatları ne kadardır?

Yenişehir Ahenk projesinde fiyatlar cephe, bulunduğu kata ve metrekaresine göre değişmektedir. Satışa sunulan brüt 80 metrekare ve 108 metrekare arasındaki 2 artı 1 dairelerin fiyatı 445.000 TL ve 590.000 TL arasında değişmektedir. Bunun yanı sıra brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı ise 780.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 323 27 08 ya da 0 (532) 611 52 75 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…