Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğitler Zozan Evleri krediye uygun satışlar başladı

Yiğitler Zozan Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Balıkesir Marmara’da bulunan proje Zozan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. 5000 metrekare yeşil alana sahip projede 30 adet 2 artı 1, 30 adet villa ve 20 adet dubleks bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 5000 metrekarelik yeşil alana sahip 30 adet 2 artı 1 daire, 30 adet villa ve 20 adet dubleks bulunmaktadır. Projede bulunan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Her daire müstakil girişlidir. Ayrıca kendine ait 80 metrekare bahçe ve 20 metrekare bodrum mevcuttur. İsteğe göre havuz yapılmaktadır. Ayrıca site daireler birinci kattan itibaren deniz manzaralıdır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Müstakil havuz, oyun parkı, sauna, spor salonu, tenis kortu ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Amerikan mutfak, beyaz eşya, bulaşık makinesi, fırın, ankastre mutfak bulunmaktadır. Ayrıca duşakabin, küvet ve jakuzi bulunmaktadır. Parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra kiler, spot aydınlatma, teras, çamaşır kurutma ve çamaşır makinesi, şofben ve şömine gibi birçok özellikleri bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Yiğitler Zozan Evleri konumu hakkında

Yiğitler Zozan Evleri projesi Balıkesir’in Marmara İlçesi Avşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca proje boğaz, doğa, göl, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Ayrıca denize 100 metrelik kısa mesafededir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise deniz otobüsü, dolmuş, Marmaray, metro, metrobüs, minibüs ve tramvay gibi birçok toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Yiğitler Zozan Evleri fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca araç ve arsa takasına açıktır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 250 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 239.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (266) 896 13 97 ya da 0 (538) 983 18 31 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…