Kategoriler
Proje Haberleri

Zafer Life Göl Evleri satışları başladı

Zafer Life Göl Evleri modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Proje alanı İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Zafer Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve geniş peyzaj alanları bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven ve park bulunmaktadır. Konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca konutlarda ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Alaturka tuvalet, mobilya, mutfak doğal gazı, spot aydınlatma ve çelik kapı gibi birçok özellik mevcuttur.

Zafer Life Göl Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Güvercintepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, göl, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma aracı olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Zafer Life Göl Evleri fiyatları ne kadardır?

Zafer Life Göl Evleri Başakşehir projesinde bulunan, brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 680.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi 30 Temmuz 2022 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Zafer Göl Evleri Başakşehir projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 687 40 41 veya 0 (535) 655 53 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…