Kategoriler
Emlak Haberleri

Ankara Golfkent hemen teslim

Ankara Golfkent konut projesi TURYAP tarafından hayata geçirilmiştir. Yenimahalle semtinde bulunan konumuyla hemen teslim daire veya villalardan sizlerde anahtar sahibi olabilirsiniz.

Ankara Golfkent proje özellikleri

Toplamda 2 bin 640 konutu içinde barındıran proje 3 etaptan meydana gelmektedir. İsmini özel kılan özelliklerinden biri 9 delikli golf sahasına sahip olmasıdır. İçerisinde konut ve villaların olması alıcısının ayağına birbirinden fazla fırsatları getiriyor. 1 milyon 260 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen konutlar 7 yatay blok, 30 villa, 4 apartman ve 1 yüksek katlı kule olarak karşımıza çıkmaktadır.

30 bin metrekare havzalı tamamen doğal taşlarla süslenmiş süslü göletlerle, alıcısını 6 kilometre uzunlukta yürüyüş parkuru bekliyor. Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 boyutlar bulunmakta. Dairelerin genişlikleri ise 50 ila 300 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Az katlı, villa konseptini belirleyen konut projesinde sizleri site içerisinde güvenlik personeli ve kameralı güvenlik sistemleri beklemektedir. Böylesine geniş bir alanda güvenlik açıklarına tamamen kapalı bir alanda olacaksınız. Ayrıca içerisinde yer alan açık ve kapalı otoparklar sayesinde, komşularınızla sorun yaşamak zorunda değilsiniz.

Yeşil dostu proje olarak kendini tanımlayan Ankara Golfkent konut projesi ismini veren golf sahası ile meşhur. Başkentin en büyük golf sahası olmasıyla öne çıkan projede toplamda 250 bin metrekare kullanılmıştır. 2 adet par ile 3,5 adet par, 4 par ve 2 adet par olmak üzere; 3 bin 185 metre uzunluğunda 9 çukurlu golf sahası ön plandadır.

Projede sahip olunan sosyal imkanlar

Kendi içerisinde büyük bir kırsalı anımsatan yaşam alanında sizleri birbirinden çeşitli sosyal alanlar beklemektedir. Öğrenci dostu olarak da bilinen Ankara Golfkent konut projesi, Yenimahalle semtindeki neredeyse tüm olanaklara sahip olacak. Yeme-içme mekânları, alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumlarına yakınlığıyla bilinen proje; aynı zamanda iyi bir yatırım dostudur.

Ayrıca tüm öğrencilerin kolayca ulaşım sağlayabileceği Çankaya Üniversitesi yalnızca 3 kilometre mesafede bulunuyor. Başkent Üniversitesi’ne 11 kilometre, Konutkent’e 12 kilometre, Çayyolu’na 14 kilometre mesafesi sizleri Yenimahalle’den kolayca çıkarmaktadır. Aynı zamanda Odtü ve Bilkent Üniversiteleri 16 ila 20 kilometre mesafede sizleri karşılıyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Ankara Golfkent konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyumlu hale getirilmiştir. Merkezi ısınma sisteminden yarar sağlayan konutların minimum fiyatı 385 bin TL’den açılıyor. Bankaya uygun ödeme fırsatlarının sizleri beklediği projeden ev sahibi olmak isterseniz;

İletişim: 0312 299 02 20