Kategoriler
Emlak Haberleri

City Life 10 konut projesi alıcılarını bekliyor

City Life 10 konut projesi Balıkesir’in en seçkin yaşam alanı olmaya aday görünüyor. Balıkesir ilinde en önemli lokasyon bölgesinde yer alan konut projesi, hareketli ve sosyal bir yaşamın kapılarını sizlere açmaktadır. Birçok daire seçeneklerinin yer aldığı konutlarda, rüya eviniz sizleri bekliyor.

City Life 10 proje özellikleri

Balıkesir Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yer alan konut projesi, merkezi konumu ile alıcısına pek çok avantaj getirmeye kesin gözüyle bakmaktadır. Bölgenin ilk modern projesi olarak kendini tanımlayan City Life 10, Enisler Group imzasını taşıyor. Şehrin gürültüsünden uzak ancak şehre de bir o kadar yakın olmayı sağlayan proje, kişilere seçkin bir yaşam sunmayı hedeflemekte.

Dört mevsim boyunca kapıları site sakinlerine açık olarak hazır bekleyen açık ve kapalı yüzme havuzları sayesinde daima aktif olacaksınız. Ayrıca yeşil alanların arttırıldığı konut çevresinde doğayla bir bütün olmak oldukça kolay gözüküyor. Akıllı detayların çokça yer verildiği konutlar, yaşam sakinlerine huzur getirmeye devam edecek.

Ayrıca çocuk oyun alanları sayesinde tüm çocuklar neşeli, aktif ve canlı bir hayata adım atmaktadır. Sizlerde bu sırada basketbol sahasında tüm günü geçirebilir, sauna ile kas ağrılarınıza son verebilirsiniz.

440 adet araç kapasiteli kapalı otopark sayesinde araçlarınız için hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Özel spor alanları ve fitness merkezi sayesinde de günün stresini üzerinizden kolaylıkla atabilir; konut çevresinde bulunan sosyal merkezlerde eğlenceyi zirvede yaşayabilirsiniz.

Atatürk Şehir Hastanesine olan mesafesi yalnızca 500 metre olmakla birlikte, 10 Burda AVM mesafesi 110 metre olarak gözükmektedir. Ayrıca CarrefourSA, Balıkesir Adliyesi, Balıkesir Öğretmenevi, Balıkesir Barosu ve Lokali gibi önemli özel ile kamu kurum ve kuruluşları 1 kilometre mesafe sürmemektedir. Ayrıca yeni İzmir Yolu yalnızca 200 metre mesafenizde yer almakta.

Projede yer alan daire boyutları

2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin alıcısını karşıladığı City Life 10 konut projesinde çok seçenekli daire boyutları sizleri beklemektedir. 2+1 daire boyutları net 124,48 ila 144,68 metre arasında değişim gösteriyor. 3+1 daire boyutlarında ise 151,69 metrekareden 176,30 metrekareye varan seçenekler bulunmaktadır. 4+1 dairelere gelindiğinde ise bu boyutlar 167,83 ila 195,06 metrekare arasında yer almakta. Ayrıca kendi içerisinde pek çok boyut seçeneklerine sahip olan daire tiplerinde metrekare ölçümü farklılık göstermektedir.

İletişim: 0266 502 12 12 / [email protected]