Kategoriler
Emlak Haberleri

Demren Park villa satışları devam ediyor

Demren Park projesinde büyülenmeye hazır mısınız? Doğal yaşamı ve estetik mimarisiyle sizleri karşılayan konut projesi 2018 tarihinden itibaren teslimlere başladı. İzmir Urla’da yer alan yapılar Demren İnşaat tarafından ortaya çıkarılmıştır. Sizlerde hemen teslim ile ev sahibi olmak istiyorsanız iletişim bilgilerinden firmaya ulaşın.

Demren Park proje özellikleri

Profesyonel ekiple tasarlanan iç mekanıyla adından söz ettirmeye aday olan konut projesi, Urla İskeleye ve Çeşmealtına oldukça yakın bir konumda yer alıyor. İzmir-Urla-Çeşme Otoyolu bağlantısına sadece 5 dakikalık bir mesafesi bulunmaktadır. Ulaşım kolaylığının yanı sıra özel üretim kaplamalarla süslenmiş dış cephesiyle adeta “ben buradayım!” diye bağıran yapılar; birbirinden özel tasarıma eşlik etmektedir.

Dış doğramaların özel imalat yüksek ithalat alumunyum doğrama ve temperli cam korkulukların yer aldığı müstakil villalar, ayrıca teras alanlarına ve çatı teraslarına sahiptir. İhtiyaçların ön plana alındığı ancak estetik yapısından ödün vermeyen konut projesinde; ithal laminant kaplamaları çok seveceksiniz. İç tasarımında yer alan modern banyolar, birinci sınıf veya ithal marka gömme rezervuar/vitrifiye grubu eşlik etmektedir.

Salon ve ebeveyn odasına yerleştirilen klimalar sayesinde İzmir’in kavurucu yaz sıcağından rahatlıkla sıyrılacaksınız. Tüm villalarda bulunan ebeveyn banyoları sayesinde kendinize özel alanlar yaratabilir, ayrıca geniş mutfak ve salonlarınızda zaman geçirebilirsiniz.

Salon ve mutfak zeminlerinde geniş ebat seramik ile ithal laminant park bulunmakla birlikte kablolu tv/uydu sistemi tüm odalara eşlik etmektedir. Isı pompası sayesinde yerden ısıtmanın sağlandığı villalarda, modern iç mimari kurgu planlaması yapılmıştır. Geniş bölmesiz ferah alanlar ve yüksek tavan sayesinde oldukça rahat bir yaşam alanına kapılarınızı açıyorsunuz.

Site çevresinde yer alan kameralı güvelik sistemi aynı zamanda geniş açılı ve gece görüşüne sahiptir. Birbirinden özel süslemelerin yer aldığı yeşil peyzaj bahçe alanlarınız teraslara kolayca uyum sağlamaya hazır.

Güvenlik hizmetlerinin site içerisinde yer alması sizleri gece-gündüz rahat uykulara gönderecektir. Özellikle güvenlik personelleri ile kolayca iletişim haline geçebileceğiniz bağlantılı diafon sistemi projeye dahil edilmiştir.

Özel otopark alanları sayesinde villalarda huzur bulan komşular birlikte iyi vakitler geçirebilir. Satışları devam eden Demren Park projesinde hemen teslim ile ev sahibi olmak için zaman kaybetmeden firmaya ulaşabilirsiniz.

İletişim: 0.232 234 19 00