Kategoriler
Emlak Haberleri

İlona Konutları Eryaman hemen teslim

İlona Konutları Büyükşehir Ankara’nın yeni yatırım merkezi haline gelen Eryaman semtinde alıcılarını bekliyor. Ser Grup tarafından hayata geçirilen konut projesinde iki blok üzerinden tanımlanan konutlar; ankastre ürünleriyle birlikte alıcısına teslim edilmektedir. Satışların büyük oranda tamamlandığı konut projesinde hemen teslim ile sizlerde yeni dairenize sahip olabilirsiniz.

İlona Konutları proje özellikleri

Gün geçtikçe gelişmeye devam eden Eryaman semtine görüntüsüyle renk getiren konut projesi; iki blok üzerinden toplam 104 daireden meydana gelmektedir. İlona Konutları 4 oda 1 salon tipinde dairelerin büyüklüğünü 182 metrekareden alıcısına sunmuştur.

Bina içerisinde yer alan su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör ve yük asansörü gibi başlıca yapılarla önem kazandırılmış konut projesi; içeriğinde ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve giyinme odası ile alıcısını mutlu etmeye devam ediyor.

Ayrıca her dairede bulunan balkon sayesinde kendinizi bir kutuya hapsolmuş hissetmeyeceksiniz. Merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlayan konut projesi ısı pay ölçerle birlikte teslimatı gerçekleştirmektedir.

Sitede yer alan çocuk oyun alanları dışarıdan neşeli seslerin yükselmesini sağlayacak; açık ve kapalı otopark gibi özel alanlar araçların güvenliğini gözetecektir. Ayrıca merkezi uydu sistemi ve sauna gibi ekstra özellikler sayesinde konfordan geri kalmayacaksınız.

Projede sahip olunan ulaşım imkanları

İlona Konutları projesine en yakın mesafede Eryaman Center AVM bulunmaktadır. AVM ile arasında bulunan 100 metrelik mesafeye, konutlarınızdan itibaren toplam 200 metrelik mesafede sağlık ocağı eşlik ediyor.

Çocuklu aileler için eğitim kurumlarına olan yakınlığı göz doldururken; Türkkonut İlköğretim Okulu’na 1 kilometre, Okyanus Özel Okulu’na yalnızca 100 metre mesafesiyle çocuklarınızın güvenli bir eğitim hayatı olacaktır.

Ayrıca Eryaman semtinin en kalabalık ve meşhur noktası Göksu Parkı’na olan mesafesi 2 kilometredir. Toplu taşımalara bina önünden rahatlıkla ulaşabilir ve yürüyüşlerinizi göl kenarında tamamlayabilirsiniz.

Projede yer alan konut fiyatları

İlona Konutları yapı denetimi ve zemin etüdünü sağlamış olmakla birlikte deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Daire fiyatlarını 435 bin TL üzerinden açan firma, seçeneklere göre bu rakamı 535 bin TL’ye yükseltmektedir.

Üstelik Eryaman’ın gelişmekte olan yapısında kiracı bulmak artık çok kolay! Bir yatırım aracı olarak alacağınız dairelerde kira getirisi 1.600 TL üzerinden başlamaktadır.

İletişim:

444 8 737