Kategoriler
Emlak Haberleri

Kilia Şile Konakları’nda 3 farklı konut tipi

Kilia Şile Konakları konut projesi İM-SA İnşaat tarafından İstanbul Anadolu bölgesinin göz bebeği Şile’de yükselmektedir. 3 farklı konut tipiyle tüm dikkatleri üzerine çeken projede hemen teslim ile ev sahibi olabilirsiniz.

Kilia Şile Konakları proje özellikleri

Nisan 2017 teslim tarihli konutlar neredeyse yüzde elli oranında dolum oranına sahiptir. Proje tipi villa olmakla birlikte metrekare alanı en az 300 ila 500 arasında değişim gösteriyor. Kullanılan arsa alanı 83 bin metrekare olmakla birlikte bu dev arsa üzerinde birbirinden lüks konaklar yükselmektedir.

Killia Şile Konakları kendi içinde Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olmak üzere üç farklı bölgeye ayrılmıştır. Her bir bölgede farklı tip daire seçenekleri bulunuyor. Yeşil Mercan Konakları içerisinde tripleks konaklar mevcut olup brüt 300 metrekare alana sahiptir. Üç yatak odası, iki banyo, salon ve oturma odası üzerinden tasarlandı. Sarı Çınar Konakları’na gelindiğinde ise burada beş yatak odası, iki banyo, kış bahçesi, salon, oturma odaları ve geniş teras alıcılarını bekliyor. Projenin en dikkat çekici yanı olan Mavi Kale Konakları’nda ise sizleri brüt 500 metrekarelik konutlar beklemektedir. 6+1 daire seçeneklerine sahip bölgede kapalı garaj, kapalı yüzme havuzu ve sauna bulunuyor.

Site içerisinde sosyal donatılara önem gösterilmesiyle daimi bir sosyalleşme mevcuttur. Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu her yaşa hitap ediyor. Ayrıca çocuk oyun alanları sayesinde tüm çocuklar aktif bir yaşam şekline sahip olabilir. Sauna, fitness merkezi, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru ile yetişkinler pasif yaşamdan kolayca sıyrılıyor. Kamelya alanları sayesinde yeşil peyzaj alanına sahip bölgenizde temiz havanın keyfini çıkarabilir, ayrıca güneşlenme terasında tüm vücudunuza d vitaminin işlemesini sağlayabilirsiniz.

Güvenlik hizmetinden yararlanan site içi aynı zamanda yüksek güvenlikli kameralı sistemden yararlanıyor. AVM, Kafe gibi birçok sosyal merkeze sahip bölgede sosyalleşmek için uzaklara gitmek zorunda değilsiniz.

Bina içlerinde su deposu, hidrofor, jeneratör sistemleri bulunmakla birlikte konut içlerinde akıllı ev sistemleri sizleri bekliyor. Balkon ve teras üzerinden tasarıma sahip lüks konaklarda ısınma sistemi kombi üzerinden halledilmektedir.

Projede yer alan daire fiyatları

Kilia Şile Konakları’nda yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. C25 üstü beton sınıfın kullanıldığı yapılarda satışlar dolar üzerinden yapılıyor. En düşük fiyatın 650 bin dolar üzerinden açıldığı bölgede tercihe göre fiyatlar 2 milyon doları bulmaktadır.

İletişim: 0216 712 16 47 / [email protected]