Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mesa Çubuklu 28 Çubuklu’da yükseliyor

İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Çubuklu’da, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi, 81 konuttan oluşuyor.

Toplam 6 konut bloğundan meydana gelen projede 1+1 daireler, 2+1 daireler, 2+1 dubleks daireler, 3+1 daireler ve 4+1 dubleks dairelere kadar değişen konut tipleri mevcut. Projede 3 farklı tipte 1+1 daireler, 5 farklı tipte 2+1 daireler yer alıyor. 3 farklı tip 3+1 daireler ve  2 farklı tip 4+1 daireler yer alıyor. Ekim 2019’da sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 65.87 metrekare ile 311 metrekare arasında değişiyor. dört  bir yandan ışık alan

Mesa Çubuklu 28 konut projesi fiyat listesi

Konut fiyatlarının 1 milyon 359 bin TL ile 4 milyon 493 bin TL arasında değiştiği projede, lansmana özel yüzde 10 peşinat ve yüzde 0,98 faiz oranıyla kredi kullanma imkânı mevcut.

Mesa Çubuklu 28 konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörün de yer aldığı projede balkonlar da yer alıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan deniz manzaralı proje, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Mesa Çubuklu 28 nerede yükseliyor?

Kavacık’a 3, Levent’e 10 ve Maslak’a da 12 dakikada ulaşabilen proje, Ataşehir’e 15, Bağdat Caddesi’ne ise 30 dakika uzaklıktaki Mesa Çubuklu 28 projesi, Acarlar Mahallesi, Yeni Riva Yolu Çubuklu-Beykoz / İstanbul adresinde yer alıyor.

Oldukça merkezi bir bölgede yer alan konut projesi toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 dakika Çubuklu – İstinye Feribot İskelesi’ne 7 dakika mesafede inşa ediliyor.

Konut projesi, Acarlar Mahallesi. Yeni Riva Yolu Çubuklu-Beykoz /İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 9 366 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Telefon: 444 9 366