Kategoriler
Emlak Haberleri

Milat 2 Konutları’nda daire ve dükkan fırsatı

Milat 2 Konutları projesinde sizleri hayal ettiğiniz yaşamın tüm olanaklarına kavuşturma sözü veriliyor. Ayrıcalıklar konusunda daima önde olacağınız bu konut projesi Ankara şehrinin Sincan semtinde yer almaktadır.

Milat 2 Konutları proje özellikleri

Özellikle yatırım konusunda parlayan bir yıldız olma özelliğinde bulunan Milat 2 Konutları, zaman içinde sizlerin yüzünü güldürmeyi bekliyor. Yatırım sonrası kısa süreç içerisinde olumlu sonuçlar alma beklentisi veren projede, kendinize uygun daire veya dükkan bulabileceksiniz.

27 bin 840 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan konut projesinde toplamda 74 daire bulunmaktadır. 2000 yılından itibaren birçok sektörde adından söz ettiren Rada İnşaat tarafından hayata geçirilen projede, aynı zamanda dükkan sahibi de olabilirsiniz.

3+1 daire seçeneklerinin 142 metrekareden başladığı Milat 2 Konutları, ayrıcalıklı olarak 7/24 aktif kameralı güvenlik sistemi ve güvenlik personeline sahiptir. Sağlık Ocağı, poliklinik ve eczane gibi belli başlı sağlık kurumlarına olan mesafesi oldukça azdır. Kapalı ve açık otoparkın bulunduğu bina aynı zamanda toplu taşımaya oldukça yakın bir konumda yer alıyor.

Geniş dairelerin yer aldığı projeyi kabalık ailelerin rahatlıkla yaşanması amacıyla tasarlanmıştır. Standart boyuta sahip 3+1 dairelerde yaşam alanları mükemmel bir yere dönüşmektedir. Son derece modern ve estetik anlayışı üzerinden tasarlanmış olan mimari yapısı ana caddeye doğru yükseliyor.

Ebeveyn banyosu sayesinde özel alanını koruyan aile bireyleri, bu dairelerde aynı zamanda balkon sefasına kavuşabilecek. Son imar yönetmeliği kapsamına uygun inşa edilen yapı aynı zamanda çift asansörlü, yangın tahliye hatlı ve ısı yalıtımlıdır. Sincan veya Etimesgut bölgesi civarında hayallerinizi gerçekleştirmek için kendinize dükkan arıyorsanız da doğru yerdesiniz. Üstelik hemen bir üst katındaki dairelerden ev sahibi olarak zaman ve yoldan oldukça tasarruf etmeniz söz konusu.

Daire içlerinde depolama alanları bulunmakla birlikte, kapı açma ve otomasyon sistemlerine sahiptir. Sosyal tesis maksadı ile birçok özel alanlara da ayrıca sahip olmanız mümkün.

Gayrimenkul yatırımında sizi ön plana çıkaracak bu konut projesinde kısa zamanda kar sağlamanız beklenmektedir. Milat 2 Konutları tüm ihtiyaçlarınıza anında cevap verecek bir yapı olarak ortaya çıktı. Ayrıca Ankara’nın gelişmekte olan Sincan bölgesinde yapacağınız bir yatırım kısa vadeli kar oranlarını da arttıracaktır. Proje hakkında daha detaylı bilgi edinmek için lütfen iletişim kısmından yararlanınız.

İletişim: 0 (312) 275 00 07 / [email protected]