Kategoriler
Emlak Haberleri

Olimpa Park Plus 890 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Olimpa Park Plus konut projesi Başakşehir’de Fuzul Grup imzası ile yükseliyor. Hemen Olimpa AVM’nin yanında yükselen konut projesinde, ikinci etap olarak yeni alıcılara satışlar devam etmektedir. İki blok üzerinden tasarımı yapılan konut projesinde, sizleri banka kredisine uygun ödeme seçenekleri bekliyor.

Olimpa Park Plus proje özellikleri

İstanbul Başakşehir’de kendini gösteren Olimpa Park Plus konut projesinin ikinci etabı satışa sunulmuştur. İki blok üzerinden tamamlanan tasarımda, toplam 124 daire alıcısını bekliyor. İçerisinde yer alan daire seçenekleri 3+1 ve 4+1 olarak belirlenmiştir.

Daire boyutları bakımından 3+1’ler brüt 134,5 ila 137,5 metrekareden, net 102,5 ila 106 metrekare arasında değişim gösteriyor. 4+1 dairelere gelindiğinde ise bu boyutlar brüt 194 ila 195 metrekareden, net 149 ila 150,5 metrekare arasında değişmektedir.

İlk etabı ile çok konuşulan, ilginin merkezi haline gelen konut projesinde satışlar ikinci etap olarak devamını gösteriyor. Birçok lokasyon bölgesine yakınlığı ile konumlandırılan projede konutlar 25 bin metrekarelik arsa alanına sahiptir.

Site içerisinde çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi alıcısına daima açık beklemekte. Ayrıca kameralı güvenlik sistemi ile desteklenen site, güvenlik hizmetinden de yararlanmaktadır. AVM’nin hemen yanı başınızda oluşu nedeniyle sosyal alanlara doyum sağlayacaksınız. Ayrıca sinema, restoran ve kafe gibi mekanlarda özel kutlamalar sizleri bekliyor.

Bina iç özellikleri bakımından su deposu, hidrofor, jeneratör, sprinkler sistem, yangın merdiveni ve asansörle zenginleştirilmiştir. Her bakımdan alıcısını düşünen ince detaylı projede, konut içlerinde sizleri ankastre beyaz eşyalar karşılıyor. Merkezi ısıtmadan yararlanan daireler, ısı pay ölçer sistemine sahiptir. Ayrıca ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odasıyla aile bireylerine özel alanlar yaratma imkanları sunuyor. Balkona sahip olan dairelerde ışıltılı bir yaşam gözler önüne serilmiştir.

Projede yer alan daire fiyatları

Olimpa Park Plus konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Metrekare fiyatı 5 bin 804 liradan, 6 bin 431 lira arasında değişim gösteriyor. İlköğretim okulu, büyük bir park gibi sosyal donatıların fazlaca olduğu çevrede, kiralamak istediğiniz dairelerin aylık kira bedelleri bin 500 liradan başlamaktadır.

En düşük konut fiyatının 890 bin TL olarak belirlendiği projede tercihe göre 1 milyon 490 bin TL rakamı görülmektedir. Hemen teslim yapılan konut projesinden detaylı bilgiye aşağıdaki iletişim adreslerinden sahip olabilirsiniz.

İletişim:

 0212 488 23 61 / [email protected]