Kategoriler
Emlak Haberleri

Özdiker Corona projesinde hemen teslim

Özdiker Corona Mersin projesini hayata geçiren firma, aynı zamanda projeye kendi adını vermiştir.  Özdiker İnşaat’ın adıyla ön plana çıkardığı yapılar, 2 blok üzerinden hayata geçirildi. Toplamda 16 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilen projede çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor.  Hemen teslim fırsatı ile daire sahibi olabileceğiniz proje, ayrıcalıklı olarak banka kredisine açık bir konumda.

Özdiker Corona proje özellikleri

16 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilen proje, 2 blok üzerinden hayata geçirildi. Toplamda 252 daireden oluşan yapılar, daire seçeneklerini 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak belirlemiştir. Daire boyutlarında ise 1+1’ler 81 metrekareden başlıyor. Tercihe göre boyutların 155 metrekareye artış gösterdiği projede kredi imkanları bulunmaktadır.

14 katlı bu yapılarda 2+1 daireler turuncu ve yeşil adı verilen 2 tip tasarıma sahiptir. 110 metrekare ila 118 metrekare arasında değişen boyutlar ile alıcısının yüzünü güldürüyor. Ayrıca 3+1 dairelerde 155 metrekareden başlayan daire boyutları, sunduğu dizayn ve olanaklar bakımından otel konseptini kişiye yansıtmaktadır.

Özdiker Corona projesi Üniversite Caddesi üzerinde bulunan konumu sayesinde iyi bir yatırım alanı sayılıyor. Yüksek katların deniz manzarasına hakim olduğu yapılar, lokasyonu ile dikkatleri kolayca üzerine çekmekte. İçerisinde yer alan açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu ile herkese hitap etmektedir. İçerisinde Sauna hizmetinin bulunduğu sitede, Türk hamamı ve ayrıcalıklı olarak Fin hamamı da bulunmaktadır. SPA, fitness merkezi gibi belli başlı isteklere cevap veren proje, aynı zamanda küçük çocuklarınızı gözeten kreş hizmetiyle birlikte geliyor.

Kameralı güvenlik sistemiyle desteklenen güvenlik personeli aktif olarak çalışmaktadır. Açık ve kapalı otoparkın bulunduğu bölgede hiçbir araç sorununa izin verilmiyor. Süs havuzları ile çevre düzenlemesinin ön plana çıkarıldığı projede ayrıca yürüyüş parkuru bulunmakta.

Daire içerisinde alıcıları ankastre beyaz eşyalar beklerken, merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlayabileceksiniz. Aynı zamanda balkon bulunan dairelerde deniz manzarasının tadını anbean çıkarabilmek mümkün.

Projede yer alan daire fiyatları

Özdiker Corona bünyesinde yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmıştır. Ayrıca deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilen binalarda fiyatlar 255 bin TL’den başlıyor. 2+1 daire seçeneklerinde bu fiyat oranı 325 bin ila 345 bin TL arasında değişirken; 3+1 daire fiyatları 425 bin TL’den başlamıştır.

Hemen teslim ile sahip olabileceğiniz daireler için banka kredi fırsatları kullanılmaktadır. Kendi web sitesi üzerinden 3D olarak konut içerisinde gezme fırsatını ayrıca yakalayabilirsiniz.

İletişim: 0530 964 90 90 / [email protected]