Kategoriler
Proje Haberleri

Prime Tan Tower satışta

Prime Tan Tower konut projesinin yakın zamanda satışa çıkması beklenmektedir. Henüz inşaat çalışmalarının başlamadığı proje Ankara İli, Çankaya İlçesi, Cevizlidere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konut projesi Dema Konut firması tarafından hayata geçirilecektir. Daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar, ödeme planı nasıl, teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

1.100 metrekarelik alan üzerinde karma konut projesi hayata geçirilmektedir. Konut projesinde iki adet konut bloğu bir adet kule blok ve kule blok altında yatay bloklar yer almaktadır. Söz konusu projedeki konut bloklarında toplam 129 adet daire yer almaktadır. Diğer bloklarda ise toplam 37 adet ticari üniteler yer almaktadır. Proje toplam 49.369,77 metrekare inşaat alanına sahiptir.

Çankaya konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 4+1 dubleks tip konut seçeneklerine yer verilmektedir. Ayrıca karma konut projesinde açık ve kapalı otopark alanları yer almaktadır.

Fiyat ve ödeme detayları henüz açıklanmayan karma konut projesine hem konutların hem de ticari ünitelerin yer alması beklenmektedir. Ancak fiyat ve ödeme planı ile ilgili detaylar açıklanmadığı için bu konularda bilgi verilememiştir. Proje ile ilgili detaylar belli olduğunda tüm detaylar web sitemizde yer alacaktır. 2022 yılında inşasına başlanan karma konut projesinin 2025 yılı Temmuz ayında tamamlanması planlanmaktadır.

Prime Tan Tower nerede yer almaktadır?

Konut projesi Cevizlidere Mahallesi, Mevlana Bulvarı, Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. Çankaya konut projesi Mevlana Bulvarı üzerinde, Taurus AVM’nin karşı çaprazında yer almaktadır. Ulaşım olarak konut projesi son derece iyi bir konumdadır. Dolmuş ve otobüs duraklarına yakındır. Ayrıca alışveriş merkezlerine devlet kurumlarına, bankalara yakın bir konumda yer almaktadır.

Ankara konut projesi  ayrıca ODTÜ ormanı karşısında yer almaktadır. Konut projesi ayrıca hastanelere ve eğitim kurumlarına yakın konumda yer almaktadır.

Dema Konut A.Ş. diğer projeleri

Söz konusu firmanın Ankara’nın farklı bölgelerinde konut projeleri hayata geçirmektedir. Devam eden projeleri arasında Prime Ankara, Prime Tan Suites, Prime Oran, Ottoman Plus ve Prime Sierra projeleri yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 3 318 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…