Kategoriler
Emlak Haberleri

Still İstanbul Diamond konut projesi hemen teslim

Yeşilyurt İnşaat’ın gerçekleştirmiş olduğu konut projesi İstanbul ilinin Kurtköy ilçesinde yükselmektedir. Still İstanbul Diamond adını alan konut projesi sizleri yoğun hayattan koparmaya söz veriyor. Satışlara devam eden firma eskimeyen mimarisiyle tüm dikkatleri üzerine çekmekte oldukça başarılı. Hemen teslim ile sizlerde bu doğayla birleşen konutlarda yer almak isterseniz vakit kaybetmeden banka hesaplarınıza göz atın!

Still İstanbul Diamond proje özellikleri

Still İstanbul Diamond‘da bloklar üzerinden tasarlanan bu eşsiz yapılar, L tipi tasarıma sahiptir. 11 dönüm arazi üzerinde yükselen konut projesi toplamda 214 daireye sahiptir. İstanbul’un yoğun ve kirli havasına karşı her geçen gün grileşmekte olan beton parçalarına savaş açmış bu güzide konutlar, aynı zamanda yüzde 85 oranında yeşil alanları bünyesine katmıştır.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin alıcının tercihine sunulduğu konut projesi doğayla bütünleşmek isteyenler için hazır durumunda. Yaşamın çoktan başladığı konutlarda 2 bloktan birini tercih edin ve hemen, yarın oturmaya başlayın!

Projede sahip olunan imkanlar

İstanbul’un yatırım merkezi haline dönüşen Anadolu Yakası’nda yükselen Still İstanbul Diamond konutları, sizleri iş yaşamının stresinden koparmak için yeşilliklerle donatıldı. Birbirinden farklı hobi bahçelerine ister kayısı ağacı, isterseniz kiraz yetiştirin. Çeşit çeşit meyveleri dallarından yeme imkanı bulduğunuz, özellikle çocukların bir araya geldiği doğayı büyütme projeleriyle hem siz hem de çocuğunuz mutlu olsun.

Ayrıca çocuklar için bulunan trombolin, mini clup, çocuk parkları tam bir aile için planlanmış konut projesi olduğunu gözler önüne seriyor. Gençlerin unutulmadığı ve onlar için birbirinden çeşit sosyal aktiviteyi gerçekleştirebilecek donatılar bulunduğunu da hatırlatalım. Bunlar arasında basketbol, voleybol ve mini futbol sahaları aynı zamanda birlikte keyifli saatler geçirmenizi sağlayacak.

Elbette yeşilliklerin arasına konumlandırılmış kamelyalarla süslenmiş bu konut projesinde; yürüyüş yolu, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu gibi önemli sosyal donatılar ortaya çıkarılmış ve sportif bünyeler es geçilmemiştir.

Site içerisinde açık ve kapalı otopark yerleri komşularınızla sorun yaşamanızın önüne geçecek, 7/24 saat güvenlik hizmetiyle siz ve aileniz huzur dolu bir yaşam süreceksiniz. Tüm bunların yanı sıra site içerisinde fiber internet, dönüşüm istasyonu, bisiklet parkı ve şarj istasyonu sizleri şaşırtmaya devam ediyor.

Projede sahip olunan ulaşım imkanları

Still İstanbul Diamond ile önemli yerleşim yerleri adeta sizin merkeziniz haline geliyor!

Sabiha Gökçen’e sadece 5 dakikalık bir mesafesiyle gönülleri çalan konut projesi, Viaport AVM ile olan mesafesini de aynı zaman dilimine sığdırmıştır. Pendik Marina’ya olan 17 dakikalık zaman dilimine eklenen 1 dakikalık farkla Sabancı Üniversitesi’nde kendinizi bulmak mümkün. Ayrıca üniversite üzerinden 2 dakikalık ek süreyle İstanbul Park gibi önemli mekanlara ulaşmak çok kolay.