Kategoriler
Emlak Haberleri

Tepe Modern Villaları satış yapmaya devam ediyor

Tepe Modern Villaları, Akdeniz iklimini sunmaya hazır bir şekilde Alanya’da yeni ailelerini bekliyor. Burak Kan İnşaat tarafından oluşturulan lüks konut projesi; akıllı ev sistemlerinin alıcısına sunulduğu villalara özel ödeme koşullarıyla sahip olma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Tepe Modern Villaları proje özellikleri

Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ortak noktası Antalya Alanya’da akıllı ev sistemiyle donatılmış konut projesi sizleri beklemektedir. 10 adet müstakil tripleks villadan meydana gelen bu lüks yapılar; 5 oda 1 salon boyutlarıyla gerçek bir cazibe merkezi haline geliyor.

Üstelik 330 metrekare büyüklüğüne sahip her konutta yerden ısıtma, ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Site özellikleri arasında açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası ve kapalı otopark gibi özel alanlara sahip olacaksınız. Arzuya göre her villada özel bulunan yüzme havuzunu kullanabilir ve kendinize özel alan yaratabilirsiniz.

Jeneratör ve asansör sisteminin bulunduğu dairelerde zaruri ihtiyaçlar kadar lüksten geri kalınmadı. Ayrıca kameralı güvenlik sistemleriyle donatılan site içerisinde 7/24 hizmetini sürdüren güvenlik personelleri bulunmaktadır.

Tepe Modern Villaları konut projesinde tüm villaların yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir.

Projede sahip olunan ulaşım imkanları

Tepe Modern Villaları, şehir merkezine 8 dakikalık mesafesiyle gönülleri çalmayı bilen konut projesi; aynı zamanda çevre yoluna 3 dakikalık bir mesafede yer alıyor. Mahalle kültürünü korumayı misyon haline getirmiş konut projesi hiçbir yabancı alıcıya kapısını açmamaktadır. Böylece tüm komşularınızla Türk geceleri, fasıllar yapmanız mümkün olacak.

Butik konsepti benimseyen bu lüks konut projesi, aile hayatına önem vermektedir. Firma satışlarını ilk olarak 12 ay boyunca oturmayı tercih eden ailelere satış yapmayı planlamaktadır.

Projede yer alan konut fiyatları

2 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Tepe Modern Villaları, toplamda 3 kattan oluşuyor. Uzaktan bakıldığında dahi çarpıcı bir görünüme sahip olan bu eşsiz proje hemen teslim ile sizlere kapılarını açmaktadır. Euro üzerinden satışı yapılan konutlarda özel ödeme koşullarından kolayca yarar sağlayabilirsiniz.

Açılış değerini 500 bin EURO üzerinden belirleyen firma, yeni aileleri bünyesine katmak için sabırsızlanıyor. Yüzde 20 oranında satışı tamamlanan villalara hep birlikte aile ortamı yaratmaya hazır mısınız?

İletişim:

0532 452 27 34