Kategoriler
Emlak Haberleri

Yasemin Evleri projesinde 5+2 daire fırsatları

Yasemin Evleri ile standartları yükseğe taşımaya hazır mısınız? Balkaya İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü semtinde hayata geçirilen konut projesi satışlarına devam ediyor. Profesyonellik ve modern teknolojinin buluştuğu yapılarda 60 yıllık deneyim ile taçlandırılmıştır. İstanbul’da projelendirilen konutlar için durmayın, harekete geçin!

Yasemin Evleri proje özellikleri

İstanbul ilinin popüler bölgesi olarak hafızalarda yer edinmeye başlayan Beylikdüzü’nde müthiş bir konut projesi sizlerle. Yasemin Evleri, toplamda 5 bin 190 metrekarelik bir alan üzerine konumlandırılmıştır. 4 Blok üzerinden oluşturulan konut projesi içerisinde 87 adet daireyi barındırıyor. 17 ticari üniteyi birlikte getiren projede birbirinden çeşitli mağazalar bulunmaktadır.

Yakuplu otobüs hattının hemen üzerinde kalan konumu sayesinde otobüs durağı konut projesinin hemen karşısındadır. Ayrıca denize, sosyal alanlara oldukça hakim olarak bilinmekte. Alıcısının tercihine sunulan daire boyutları ise 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak belirlenmiştir.

2+1 daireler net kullanım alanı olarak 79 ila 85 metrekare arasında değişim göstermektedir. 3+1 daire boyutlarına geldiğimizde net kullanım alanları 89 ila 174 metrekare arasında belirlenirken; 4+1 daireler ise dubleks olarak 135 metrekareden boyutlandırılmıştır.

Elbette bir konut projesi bizleri ne kadar şaşırtabilir ise o kadarını başarmakta. Daire seçeneklerine 4+2, 5+1 ve 5+2 boyutları da eklenmiştir. 4+2 daireler 189 ila 206 metrekareden, 5+1 daireler 168 ila 288 metrekareden, 5+2 daireler 259 ila 298 metrekareye varan seçenekler ile satışa sunuldu.

Bina özellikleri arasında açık ve kapalı otopark, elektriğin hiç tükenmediği jeneratör sistemi sayesinde huzur ve konfor tüm ailelere sağlanacaktır. Güvenlik kamerası ve güvenlik personelleri ile desteklenen alan içerisinde kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, çevre düzenleme ve çocuk oyun parkı bulunmakta. Sosyal donatılar arasında temel ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz market, restoran, cafe & bar ve kuaför sizleri bekliyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Yasemin Evleri konut projesi seçtiği lokasyon ile müşterilerinin isteklerine yanıt vermekte gecikmiyor. D-100 Otoyolu ve metrobüs hattına yalnızca 4 kilometre bir mesafe ile dikkatleri üzerine çeken konut projesi; TEM Otoyolu’na ve Atatürk Havalimanı’na olan 10 kilometreden 18 kilometreye varan mesafesi sayesinde her zaman bir adım önde olacak.

Ayrıca Marmara Parkı ve Metrobüs bölgesine 12 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz. Tıbbi yardımlarınızı Medicana Uluslararası İstanbul Hastanesi’nde karşılayabilir, temel ihtiyaçlarınızı Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi ile kolayca temin edebilirsiniz.

Projede yer alan daire fiyatları

Yasemin Evleri konut projesinde daireler metrekare başına minimum 3 bin 165 TL fiyat belirlemiştir. Projedeki minimum daire fiyatı ise alıcısına 450 bin TL üzerinden sunulmaktadır. 5 ve üzeri dairelerde bu fiyat 780 bin TL rakamlarını kolaylıkla görebilmekte. B konut segmentine sahip projeden ev sahibi olmak isterseniz hemen teslim ile anahtarınıza kavuşabilirsiniz.

İletişim: (0212) 691 51 00