Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Zeray yıl sonu kampanyası başlattı

Zeray İnşaat, geleneksel yıl sonu kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsatlar sunmaktadır. Bu kapsamda Zeray yıl sonu kampanyası başlatmıştır. Kampanya, Kocaeli ve Ankara’da yer alan 18 farklı projede geçerlidir. Peşin alımlarda yüzde 25 indirim veya 60 ay vade imkanı sunulmaktadır.

Zeray İnşaat, Türkiye gayrimenkul sektöründe deneyimi ve yüksek standartlarıyla tanınan bir firma olarak öne çıkmaktadır. Şirket, geleceği öngören yönetim anlayışı, uzman kadrosu ve deneyimli işgücü ile Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaktadır.

Zeray yıl sonu kampanyası ne zaman bitiyor

Zeray İnşaat, sıra dışı projeleri ile şehir içi ve dışında yeni yaşam merkezleri oluşturmaktadır. Böylece doğal dengeyi korumayı ve yatırım yaptığı bölgelere değer katmayı hedeflemektedir. Ayrıca Zeray’ın Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası 1 Aralık 2023 tarihi itibarı ile başlamıştır. Söz konusu kampanya 1 Aralık ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Firma bu kampanyası ile konut sahibi olmayı düşünenler için önemli bir fırsat sunmaktadır. Kampanya sona erme tarihi 31 Aralık 2023 olarak belirtilmiştir.

Kampanya ödeme planı

Söz konusu yıl sonu kampanyası Ankara ve Kocaeli’de yer alan toplam 18 adet proje için geçerlidir. Bu kampanya 31 Aralık 2023 tarihinde kadar devam edecektir.

Zeray’ın başlattığı yıl sonu kampanyasında peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Peşin almayı düşünmeyen veya peşin alamayanlar için ise  60 ay vade imkanı sunulmaktadır.

Daha fazla bilgi almak ve iletişim kurmak için 444 77 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bu kampanya, yeni bir ev arayışında olanlar ve yatırımcılar için cazip fırsatlar sunmaktadır.

Kampanya kapsamındaki Zeray projeleri

Yıl sonu kampanyası kapsamında Zeray Residence, Zeray Ankara Legend, Zeray Gazania Life, Zeray Grande Anatolia, Zeray Next Capital, Zeray Harmony City, Zeray Miracle Garden, Zeray Country Akmeşe, Zeray Dilasa Orman, Zeray Future Deluxe City, Zeray Dora Hill, Zeray Perla, Zeray Mahal Kartepe, Zeray Esil Kartepe, Zeray Country Bahçecik, Zeray Effect Kartepe, Zeray Meva Anadolu, Zeray Kırsal Sapanca projeleri yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 77 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…